fu'a

O pa'u vai fa'atasi ma le fua fa'atatau o le tuputupu a'e fa'aletausaga o le 3.5%, 100 piliona maketi ua lata mai!

E tusa ai ma le lipoti a le kamupani suʻesuʻe maketi a Farani, o le a faʻatupulaia le faʻaogaina o vai i le lalolagi i se fua faatatau o le tuputupu aʻe faaletausaga o le 3.5% i le vaitaimi o faʻataʻitaʻiga, e oʻo atu i le $ 117.7 piliona i le 2026.

O le maketi epoxy resin e faʻamoemoe e maua le CAGR maualuga i le maketi faʻapipiʻi vai i le vaitau o faʻataʻitaʻiga.

Ua fa'aofi mai le fa'aofuofu epoxy vai i totonu o pisinisi fa'apisinisi e avea o se mea e fa'afeiloa'i ai le si'osi'omaga i resini epoxy e fa'avae solvent.I le taimi muamua, o le manaʻoga mo resini epoxy na faʻatapulaʻaina i atunuʻu atiaʻe e iai tulafono faʻapitoa o le siosiomaga ma le saogalemu o tagata faigaluega.

O loʻo iai foʻi le faʻateleina o manaʻoga mai atunuʻu o loʻo tulaʻi mai e pei o Saina, Initia ma Pasila.O le tuputupu aʻe o le manaʻoga mo resini epoxy i totonu o vai faʻavae e mafua ona o le manaʻomia o le faʻaitiitia o le faʻaaogaina o solvents organic.

O lenei mea ua mafua ai le televave o le tuputupu aʻe o tekinolosi i le maketi puipuiga sima faʻapea foʻi ma talosaga OEM.

O le manaʻoga mo resini epoxy i totonu o pisinisi faʻapipiʻi ua faʻateleina.O lenei tuputupu aʻe e mafai ona faʻatatau i le faʻateleina o manaʻoga mo susu, vailaʻau, meaʻai gaosi meaʻai, mea faʻaeletoroni, vaalele vaalele ma fale taʻavale.

Ona o le faʻateleina o le manaʻoga mo taʻavale ma isi mea tau alamanuia, o le vai epoxy coatings maketi i atunuu e pei o Pasila, Thailand ma Initia e faʻamoemoe e maua le maualuga o le tuputupu aʻe.

fola epoxy (1)
fola epoxy (2)

O le vaega nofoia o Faufale talosaga e tatau ona i ai le maualuga CAGR i le vaitaimi o faʻataʻitaʻiga.O le vaega nofoia o le maketi faʻapipiʻi vai e faʻamoemoe e tupu i se maualuga maualuga i le taimi o faʻataʻitaʻiga.O lenei fa'atupulaia o lo'o fa'amoemoeina e fa'atupuina e galuega faufale i Asia Pasefika ma Sasa'e Tutotonu ma Aferika.

O pisinisi faufale i Asia Pacific ua faamoemoe e tupu ona o le faateleina o galuega faufale i Taialani, Malaysia, Sigapoa ma Korea i Saute, ma faaosofia ai le manaoga mo le faʻapipiʻiina o vai i totonu o talosaga faufale.

O le maketi a Europa Waterborne coatings o loʻo faʻamoemoe e umia le lona lua sili ona tele sea maketi i le vaitau o faʻataʻitaʻiga.Ole faʻatupulaia ole manaʻoga mai pisinisi autu e pei ole taʻavale, aerospace, General Industrial, coil ma rail o loʻo faʻauluina le maketi a Europa.O le faʻateleina o le umiaina o taavale mo felauaiga a le tagata lava ia, faʻaleleia atili o auala tetele, ma le faʻaleleia atili o le tamaoaiga ma le olaga o nisi ia o mafuaʻaga autu e mafua ai le atinaʻeina o pisinisi tau taavale i totonu o le itulagi.

O u'amea o le mea autu lea mo le faia o taavale.O le mea lea, e manaʻomia ai se faʻapipiʻi maualuga e puipuia ai le pala, faʻaleagaina ma le ele.

I le vaitau o faʻataʻitaʻiga, faʻateleina galuega faufale, faʻateleina le manaʻomia mo fale gaosi oloa ma suauʻu ma kesi, ma faʻateleina le umiaina o taʻavale e faʻamoemoeina e faʻaosofia ai le manaʻoga mo vai faʻavae.

I le itulagi, ua vaevaeina le maketi i Asia Pacific, Europa, Amerika i Matu, Amerika i Saute, ma Sasaʻe Tutotonu ma Aferika.E tusa ai ma le Reportlinker, o Europa i le taimi nei e 20% o le maketi, Amerika i Matu e 35% o le maketi, Asia ma le Pasefika e 30% o le maketi, Amerika i Saute e 5% o le maketi, ma o Sasaʻe Tutotonu ma Aferika e tusa ma le 10% o le maketi.

fola epoxy (3)
fola epoxy (4)

Taimi meli: Tes-13-2023