fu'a

Sei o tatou talanoa e uiga i faʻafitauli masani o vali faʻavae vai i faʻaoga taumalulu.

I le taumalulu, ona o le maualalo o le vevela, malulu, timu ma le kiona ma isi tau, o le a aumaia ai le tele o faʻafitauli i le gaosiga ma le faʻaogaina o le vali vai.Sei o tatou talanoa e uiga i faʻafitauli masani o vali faʻavae vai i faʻaoga taumalulu.

vali fola (612)
vali fola (615)

O faʻafitauli masani o le faʻaogaina o le tasi-vaega coatings i talosaga taumalulu e masani ona vaevaeina i ni vaega se tolu, i le tasi itu, teuina, i le isi itu, ata tifaga, ma i le isi itu, faʻamago.

Tatou amata i le teuina.Ole mea malulu ole vai ole 0 °C, ole auala la e fai ai se galuega lelei ile faʻamautu faʻamaʻaisa o le faʻafefe vai e matua manaʻomia.Matou te fautua atu ia aua ne'i teuina i totonu o siosiomaga i lalo ole 0°C mo se taimi umi.

Sei o tatou talanoa e uiga i le faamago.Ole vevela ole fa'aogaina ole pa'u vai e maualuga atu ile 0°C, e sili atu ile 5°C.Ona o le maualalo o le vevela, o le taimi faʻagogo luga ma taimi mago o coatings waterborne o le a faʻalauteleina.O fa'ata'ita'iga fa'ata'ita'iga ua fa'aalia ai o le taimi e fa'agogo ai luga o nisi o pa'u vai e mafai ona umi i ni nai itula, pe sili atu fo'i i le sefulu itula.O le faʻalauteleina o le taimi faʻagogo o le a aumaia ai le faʻafitauli o le tautau ma le uʻamea ele.E iai fo'i le lamatiaga o le pipii ma ta'e.

Ma le mea mulimuli, o le faʻatulagaina o ata, o le tasi-vaega paʻu acrylic ei ai le laʻititi o le vevela e fai ai ata.Afai o le vevela e maualalo tele e oʻo atu i le laʻititi laʻititi o le vevela o le faʻapipiʻiina, ona maeʻa ai lea o le faʻamago, o le a le faia ai se ata tifaga, ma e aunoa ma le faia o ata tifaga e leai se auala e amata ai le anti-corrosion.

O nisi nei o fautuaga mo nisi faʻafitauli i le taumalulu:
1: Faia se galuega lelei o le antisaisa, o lona uiga, fai se galuega lelei o le faʻamautu-faʻasaʻo.
2: Faia se galuega lelei o le fausiaina o ata, o lona uiga, faʻaopoopo atili mea faʻapipiʻi ata.
3: Faia se galuega lelei o le viscosity falegaosimea o le ufiufi, e sili ona le manaʻomia le faʻaopopoina o le vai pe a uma le faʻapipiʻiina o le fausiaina (o le faʻafefe o le vai e faʻagesegese tele, e sili ona le faʻaopoopo mulimuli ane).
4: Faia se galuega lelei o galuega ele anti-flash, faʻamago laulau umi, o le a aumaia ai le lamatiaga o le ele.
5: Faia se galuega lelei o le faʻavaveina o galuega faʻagogo, e pei o le potu faʻagogo, faʻateleina le ea ma isi.


Taimi meli: Oke-19-2022