fu'a

O le galulue fa'atasi i le va o alamanuia, a'oa'oga, ma su'esu'ega e malepe ai le fa'amamafa i totonu o le fale fa'apipi'i vai

O le faʻaaogaina o le faʻaogaina o vai i Europa ua oʻo i le 80% -90%, ae o le faʻaaogaina o le faʻaogaina i Saina e sili atu le maualalo nai lo Europa, ma le tele o avanoa mo le faʻaleleia.O loʻo faʻamoemoeina e le alamanuia o tupe maua faʻatau o vai faʻavae i totonu o le itulagi o Asia Pasefika o le a siitia i le 26.7 piliona US tala i le 2024, e ulufale atu ai i se vaitau o le televave o atinaʻe, ma o Saina e avea ma malosiaga autu i le atinaʻeina o vai faʻavae i totonu o le atunuu. itulagi Asia Pasefika.

O le tula'i mai o pa'u vai, o lo'o fa'atusalia e vali vai, e viia e le alamanuia o le "tolu suiga o vali".Ae ui i lea, ona o nisi o eseesega i le faatinoga ma le tau maualuga pe a faatusatusa i paʻu faʻavae faʻavae masani (e masani ona taʻua o "suauu-faʻavae faʻapipiʻi"), o le fua faatatau o le faʻaogaina o vai faʻavae i Saina e le maualuga.E faʻafefea ona faʻaleleia le faʻatinoga o faʻamaufaʻailoga vai ma faʻalauiloa a latou talosaga i Saina e ala i le galulue faʻatasi o suʻesuʻega a le iunivesite ua avea ma faʻafitauli faanatinati e foia i totonu o le alamanuia.

29147150
29147147

Talu ai nei, na sainia ai e Shenzhen Shuai Tu Building Materials Co., Ltd. ma le Inisinia Suesuega Inisetiute o le Saina Academy of Sciences se maliega galulue faatasi.O itu e lua o le a faʻatulagaina se "suʻesuʻe tuʻufaʻatasia mo mea faʻaoga nano" faʻatasi ai ma le "nano composite water-based coatings" e fai ma amataga o le felagolagomaʻi, e faʻalauiloa ai le faʻaogaina o vai e agai i luma i se maualuga, faʻamamaina ma faʻamutaina. faasinomaga.

O le mea moni, e ese mai le Shenzhen Shuai Tu Building Materials Co., Ltd., o se numera tele o atinaʻe faʻapipiʻi faʻapipiʻi vai, e aofia ai atinaʻe taʻutaʻua i le alamanuia, o loʻo galulue faʻatasi ma iunivesite ma suʻesuʻega inisitituti e faʻaleleia ai lo latou tulaga faatekinolosi.O lo'o fa'ailoa mai ai o le fa'amalosia o le galulue fa'atasi o su'esu'ega a le iunivesete e fa'aleleia atili ai tomai fa'atekonolosi fou ua avea ma aga fou i le atina'eina o atina'e fa'apipi'i vai.

29147152
29147151

Taimi meli: Tes-26-2023